Video Conferencing

Vraag uw offerte aan

Milieuvriendelijk procesCustom oplossingenErvaring in alle branches

AVconnected ontwerpt en installeert een AV-installatie waarmee je via video kunt vergaderen op maat. Wij doen dit door zowel praktisch als esthetisch maatwerk te leveren. Voordat wij beginnen met een ontwerp, gaan wij een persoonlijk gesprek met je aan. We inventariseren jouw wensen en inspecteren de desbetreffende ruimte. Het is namelijk ons doel om niet alleen te voldoen aan jouw wensen, maar ook om de audiovisuele installatie naadloos te integreren in het design van de ruimte. Zo zijn onze AV-systemen een perfecte oplossing om via video te vergaderen.

De diverse voordelen van via video vergaderen op maat

Via video vergaderen is een oplossing op maat, aangezien het steeds gebruikelijker is om op afstand met elkaar te vergaderen. Beeld is daarin een steeds belangrijker onderdeel. Je haalt namelijk veel informatie uit non-verbale communicatie en het zorgt voor een actieve deelname aan de vergadering. Een ander bijkomend voordeel is dat het kosten bespaard. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reisuren en -kosten en parkeerkosten. Tevens is het de ervaring dat vergaderen via video een oplossing is die zorgt voor meer efficiƫntie en doelmatigheid, mits dit op maat is gemaakt.

Een complete audiovisuele installatie voor uw bedrijf

Neem contact op

Ontdek via video vergaderen op maat

Op het gebied van vergaderen via een video zijn er steeds meer opties, het is dus mogelijk om dit op maat te doen. Het is lang niet meer zo dat via video vergaderen op maat altijd een dure oplossing is. De wensen van de gebruiker spelen hierin een grote rol. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met onze ervaren medewerkers op. Je bereikt ons door te bellen naar 030 2270111 of door een e-mail te sturen naar info@avconnected.nl.