Narrowcasting

Vraag uw offerte aan

Milieuvriendelijk procesCustom oplossingenErvaring in alle branches

De behoefte kan groot zijn om de communicatie te verbeteren. Daarin kan narrowcasting een handige tool zijn om aan bij te dragen. Voor zowel interne als externe communicatie. Uiteraard afhankelijk van de positie van de monitor. Ook kan je ervoor kiezen om bij een vergaderruimte of huddle room te voorzien van narrowcasting. Deze schakelt automatisch over naar presentatie en mocht er geen presentatie worden gegeven, dan schakelt deze automatisch terug naar de narrowcasting.

Digital Signage

Hiervoor zijn tal van oplossingen mogelijk. Zo kunnen er specifieke elementen worden toegevoegd, zoals boekingen, agenda, foto’s, film enzovoort. Maar ook kunnen er elementen worden toegevoegd die dynamisch zijn, maar wel standaard. Zoals weer, verkeer, nieuws feeds enzovoort.

Het is makkelijk om vanuit één werkplek meerdere monitoren aan te sturen. Of kan ervoor worden gekozen om dit volledig automatisch te laten lopen, dit is met name wenselijk als hiervoor geen eigenaar wordt aangesteld. Laat ons weten waar jij denkt narrowcasting voor in te zetten. We denken graag met je mee.

Een complete audiovisuele installatie voor uw bedrijf?

Milieuvriendelijk procesCustom oplossingenErvaring in alle branches

Vraag uw offerte aanNeem contact op