LED solutions (videowall, led wall, displays)

Vraag uw offerte aan

Milieuvriendelijk procesCustom oplossingenErvaring in alle branches

Een videowall van AVconnected uit Utrecht biedt diverse oplossingen. Wij zorgen er namelijk voor dat onze videowall installatie perfect maatwerk is, zowel praktisch als esthetisch. Dit doen wij door met jou in gesprek te gaan en de ruimte te leren kennen. Het is ons doel om het design van een led- of lcd-videowall die je kunt laten installeren voor bedrijven, naadloos te integreren in het design van de ruimte. Je ontvangt dus echt maatwerk wanneer je ons een AV-installatie laat ontwerpen en installeren. Daarnaast voorzien wij ook in de nazorg. Hiermee zorgen wij ervoor dat de videowall gebruiksklaar en gebruiksvriendelijk is na de installatie van deze oplossing.

De videowall oplossingen van lcd en led

Je kunt een led- of lcd-videowall laten installeren voor bedrijven. In het kader van duurzaamheid heeft led zich ondertussen bewezen. Tv’s zijn tegenwoordig haast alleen nog maar te verkrijgen als led. Er is echter nog genoeg onderscheid te maken binnen ledschermen. Denk bijvoorbeeld aan Oled of Qled. Ieder ledscherm heeft een andere eigenschap die oplossingen biedt in een videowall installatie. Wij kunnen uiteraard helpen met audiovisueel advies bij de keuze tussen de diverse soorten led of eventueel een lcd-videowall die je kunt laten installeren voor bedrijven. Een videowall installatie is een van de oplossingen wanneer je een ruimte wilt inrichten met AV die groter is dan een normale vergaderruimte en/of een grote open ruimte. Er zijn dan andere opties om dit goed aan te kleden:

  • Videowall
  • Ledwall
  • Led/laserprojecties

Ieder van deze opties heeft zo zijn eigen eigenschappen en kunnen goed of minder goed uitpakken. Dit is afhankelijk van jouw wensen en de desbetreffende ruimte. De prijs hiervan is ook een belangrijk onderdeel. Wij denken als audiovisueel specialist uiteraard met je mee over de prijs-kwaliteitverhouding van de led- of lcd-videowall die je kunt laten installeren voor bedrijven.

Een complete audiovisuele installatie voor uw bedrijf?

Milieuvriendelijk procesCustom oplossingenErvaring in alle branches

Vraag uw offerte aanNeem contact op

Een complete audiovisuele installatie voor uw bedrijf

Neem contact op

Ontdek de mogelijkheden van een AV-installatie op maat

Wij geloven dat er door samen te werken een videowall installatie op maat ontstaat. Wij gaan daarom graag met je in gesprek wanneer je een led- of lcd-videowall wilt laten ontwerpen en installeren die echt oplossingen biedt voor bedrijven. Wil je meer informatie over onze dienstverlening of wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-42721983 of door een e-mail te sturen naar info@avconnected.nl.