Installatie & Support

Vraag uw offerte aan

Audiovisuele communicatie is meer dan alleen het ophangen van een tv of speaker. Wij zetten voor u een complete audiovisuele installatie neer die volledig aansluit op uw wensen. Esthetica speelt daarbij een belangrijke rol. Ook bedieningsgemak is een speerpunt, want niet iedere gebruiker heeft hetzelfde kennisniveau.

Elke ruimte en omgeving

AVconnected voorziet installaties voor specifieke kantoorruimtes, zoals entreeruimtes, boardrooms en koffiecorners. Ook bieden we oplossingen voor zogeheten ‘huddle rooms’. Dit zijn kleinere vergaderruimtes die ruimte bieden voor minder dan 6 personen. Het gaat verder dan de omgeving waar de apparatuur in komt te staan. Wij gaan voor een geïntegreerd systeem. Een totaalplaatje van compleet ingerichte audiovisuele ruimtes.

Merken en programma’s

Een audiovisuele installatie kan bestaan uit verschillende programma’s, variërend van simpel tot zeer uitgebreid. Wij verzorgen een breed palet aan oplossingen vanuit diverse disciplines. Denk aan het instellen van soundwebs, matrixen, scalers, switchers, videowalls en monitoren. Daarnaast werkt AVconnected met diverse merken. Een paar voorbeelden zijn Extron, Kramer, AMX, Televic, Samsung, LG, Smartmetals en Vogels.

Een complete audiovisuele installatie voor uw bedrijf?

Milieuvriendelijk procesCustom oplossingenErvaring in alle branches

Vraag uw offerte aanNeem contact op