Flexibel solutions

Vraag uw offerte aan

Milieuvriendelijk procesCustom oplossingenErvaring in alle branches

Er is steeds vaker de wens en behoefte om ruimtes flexibeler in te zetten. Denk dan bijvoorbeeld aan een bedrijfsrestaurant die maar 2 uur op een dag effectief wordt gebruikt, maar tevens kan dienen als vergaderruimte of om een training te geven. Hiervoor zijn genoeg oplossingen te bedenken met betrekking tot audiovisueel.

Display op trolley

Dit is een oplossing die je steeds vaker ziet en ook gebruikelijker wordt. Voordeel is dat je elke plek kan omtoveren tot een volledige vergaderplek. Maar ook in een bestaande ruimte kan het handig zijn, last van de zon? Verplaats dan het scherm. Kleine of grote groep mensen, verplaats dan de afstand van het scherm.

Uiteraard zijn er ook variaties mogelijk met grote van de display en wat voor type trolley. De trolley kan uitgerust worden met een diverse opties zoals een lift, laptop plek etc. Ook kunnen wij de trolley esthetisch er mooi uit laten zien, door te letten op welke kleur en afwerking hiervoor wordt gebruikt. Advies nodig? Wij helpen je graag.

Een complete audiovisuele installatie voor uw bedrijf

Neem contact op

Audio flexibel

Met videobellen in grote ruimtes komt er vaak de uitdaging hoe om te gaan met de microfoons. Niemand heeft zin om elke keer microfoons te plaatsen en weg te halen. Dat vergt veel commitment en onderhoud. Er zijn diverse oplossingen waarmee men vrij en flexibel kan vergaderen zonder afhankelijk te zijn van de ruimte indeling.

Beeld en audio over IP

Voorheen was alles nog met een kabel en was de restrictie de lengte van deze kabel. Daarna kwam men met HDBaseT, zodat vele signalen door één en dezelfde kabel kunnen lopen. Maar nu zijn de mogelijkheden veel breder geworden. Er kan steeds meer over het bestaande netwerk. Het grote voordeel is dat de meeste bedrijfspanden al een uitgebreid netwerk infrastructuur hebben lopen. Daarin zijn vaak geen extra investeringen nodig. Hiermee is het dus mogelijk om elk netwerk punt tot een potentieel audio of videobron te maken.