Heeft u een traject lopen waar (extra) tactische, audiovisuele kennis gewenst is? AVconnected helpt u om uw wensen beter op papier te zetten. We houden hierbij rekening met het gestelde budget, de kwaliteitseisen en gebruiksvriendelijkheid ten behoeve van eindgebruikers. Zo leveren wij technische schema’s en visuals ter verduidelijking van de installaties die we afleveren.

Second opinion

Het kan zijn dat een audiovisuele installatie niet naar behoren werkt. U kunt bij ons terecht voor een second opinion. Wij werken vervolgens een verslag uit met onze bevindingen. Dit kunt u meenemen in het vervolgtraject voor de verbetering van uw audiovisuele installatie.

Merken en programma’s

Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan en is het voornaamste uitgangspunt in ons werken. U krijgt van ons dan ook altijd een eerlijk advies. Als er verbeteringen mogelijk zijn, dan krijgt u dit advies van ons mee. Het is meer dan het opleveren van de installatie. Wij willen dat u met volle tevredenheid gebruik kunt maken van uw audiovisuele apparatuur

Heeft u een traject lopen waar (extra) tactische, audiovisuele kennis gewenst is?

AVconnected helpt u om uw wensen beter op papier te zetten.

Vraag uw offerte aanNeem contact op