Een AV-installatie op uw kantoor

Vraag uw offerte aan

Milieuvriendelijk procesCustom oplossingenErvaring in alle branches

Ben je op zoek naar een passende AV-installatie in een ruimte van jouw kantoor? Dan zit je goed bij AVconnected uit Utrecht. Wij ontwerpen, installeren en bieden nazorg voor diverse soorten audiovisuele oplossingen. Een voorbeeld hiervan is een videowall waarmee je een ruimte aankleedt of een monitor waarmee je kunt vergaderen via een videoverbinding. Wij leveren gegarandeerd een passende AV-installatie voor jouw kantoor.

Een complete dienstverlening rondom de AV-installatie in jouw kantoor

Wanneer wij een AV-installatie in jouw kantoor leveren, start dit bij het creëren van een passend ontwerp. Wij hechten er veel waarde aan dat de audiovisuele installatie naadloos in het design van jouw kantoor past. Het is daarom belangrijk dat het eerste gesprek plaatsvindt in jouw kantoor. Hier leren wij jouw wensen kennen en inspecteren wij de ruimte waar het om gaat. Enkel dan is het mogelijk om een audiovisuele oplossing te ontwerpen die zowel voldoet aan al jouw wensen als aansluit in jouw kantoor. Wij ontwerpen deze audiovisuele apparatuur op maat niet alleen, maar installeren het ook en voorzien je van passende nazorg. Zo krijg je een AV-installatie in jouw kantoor die gebruiksvriendelijk en gebruiksklaar is.

Opzoek naar een custom oplossing op maat? Wij helpen u graag!

Neem contact op

Ervaar de diverse toepassingen van een AV-installatie

Een passende AV-installatie kan in iedere ruimte van jouw kantoor van pas komen, bijvoorbeeld om te videobellen, maar ook om te adverteren. Daarnaast is het ook geschikt voor allerlei branches, wij werken namelijk voor allerlei soorten organisaties. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-42721983 of stuur een e-mail naar info@avconnected.nl.