Audiovisuele oplossingen

Vraag uw offerte aan

Milieuvriendelijk procesCustom oplossingenErvaring in alle branches

AVconnected is een specialist in het maken van audiovisuele oplossingen voor bedrijven in Utrecht en heel Nederland. Dit varieert van eenvoudige oplossingen tot naadloos geïntegreerde systemen in jouw kantoor. Om deze audiovisuele oplossingen te realiseren, luisteren wij naar jouw wensen, denken we met je mee en voorzien we je van passend advies. Hierdoor ontstaat er een oplossing die perfect past in jouw situatie.

Audiovisuele oplossingen van A tot Z

Onze ervaren medewerkers zijn betrokken en flexibel. Wij bieden je namelijk een complete dienstverlening met betrekking tot audiovisuele oplossingen. Vanaf het allereerste contact tot en met de installatie en nazorg voorzien wij je van advies en staan wij met jou in contact. Dit geldt voor diverse soorten audiovisuele oplossingen voor bedrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een audiovisuele installatie in vergaderruimtes, maar ook een videowall om een open ruimte in te richten.

Opzoek naar een custom oplossing op maat? Wij helpen u graag!

Neem contact op

Profiteer van gebruiksvriendelijke audiovisuele oplossingen

AVconnected levert te allen tijde gebruiksvriendelijke audiovisuele oplossingen naar wens. Iedereen moet de apparatuur kunnen gebruiken, anders is het geen oplossing. Daarnaast zorgen wij dat onze apparatuur gebruiksklaar is, je kunt hier dus direct mee aan de slag. Ben je benieuwd hoe wij dat doen of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 030 2270111 of stuur een e-mail naar info@avconnected.nl.