Audiovisuele installatie

Vraag uw offerte aan

Milieuvriendelijk procesCustom oplossingenErvaring in alle branches

Onze ervaren medewerkers leveren een audiovisuele installatie die perfect aansluit bij jouw wensen. Graag ontmoeten wij U op uw kantoor zodat wij de ruimte kunnen bekijken een aan de hand daarvan een passende aanbieding kunnen maken. Hierdoor kunnen wij een audiovisuele installatie op maat leveren, zowel op praktisch als esthetisch gebied. Het oog wil ook wat, daarom doen wij ons best om de audiovisuele apparatuur naadloos te laten installeren zodat deze aansluit bij het design van de ruimte.

Een audiovisuele installatie die perfect aansluit bij jouw wensen

Wij gaan met je in gesprek om audiovisuele apparatuur op maat te ontwerpen en te laten installeren. Door het gesprek in jouw kantoor aan te gaan, leren wij jouw wensen en de ruimte kennen. Deze informatie verwerken wij in het design. Wij hechten als audiovisueel specialist namelijk veel waarde aan het leveren van maatwerk. Pas na het eerste gesprek ontvang je een offerte. Doordat wij al weten wat jouw wensen zijn en hoe de ruimte eruit ziet, leveren wij een passende offerte. Zo heb je een duidelijk beeld over de kosten en krijg je een audiovisuele installatie op maat. Ga je akkoord met deze offerte? Dan kun je de audiovisuele apparatuur laten installeren. Vervolgens kun je digitaal vergaderen in een ruimte met een audiovisuele installatie die gebruiksvriendelijk en gebruiksklaar is.

Opzoek naar een custom oplossing op maat? Wij helpen u graag!

Neem contact op

Bespreek jouw wensen met ons en wij leveren een gebruiksklare audiovisuele installatie

Heb je behoefte aan een complete dienstverlening rondom een audiovisuele installatie? Je zit goed bij AVconnected voor een service die start bij het ontwerp en pas eindigt bij het laten installeren en de bijbehorende nazorg van audiovisuele apparatuur. Heb je vragen over onze dienstverlening? Je bereikt ons door het contactformulier in te vullen. Daarnaast kun je ons altijd bellen op het nummer 030 2270111 of een e-mail sturen naar info@avconnected.nl.