Audiovisueel op maat

Vraag uw offerte aan

Milieuvriendelijk procesCustom oplossingenErvaring in alle branches

Je krijgt een audiovisueel hulpmiddel op maat wanneer je dit laat ontwerpen en installeren door AVconnected uit Utrecht. Wij zorgen dat het audiovisueel maatwerk aansluit bij jouw wensen en bij het ontwerp van jouw kantoor. Daarnaast geloven wij dat een audiovisueel hulpmiddel pas echt op maat is wanneer dit ook gebruiksvriendelijk en gebruiksklaar is na het installeren. Vandaar dat wij ook nazorg aanbieden.

Een audiovisueel hulpmiddel op maat met onze complete dienstverlening

We bieden een complete dienstverlening aan rondom het creëren van een audiovisueel hulpmiddel op maat dat perfect aansluit bij jouw wensen. We inventariseren allereerst jouw wensen met betrekking tot de audiovisuele oplossing en bekijken de ruimte waar het om gaat. Hierdoor is het mogelijk om tot een ontwerp van een AV-installatie te komen dat zowel praktisch als esthetisch aansluit bij jouw kantoor. Wij installeren deze audiovisuele oplossing ook en voorzien jou en jouw medewerkers van training en ondersteuning. Zo organiseer je probleemloos videovergaderingen op jouw nieuwe videowall.

Opzoek naar een custom oplossing op maat? Wij helpen u graag!

Neem contact op

Maak jouw wensen met betrekking tot audiovisuele oplossingen werkelijkheid

Neem contact met ons op en bespreek jouw wensen. Wij garanderen een audiovisueel hulpmiddel op maat dat aansluit bij deze wensen, bijvoorbeeld een draadloos hulpmiddel. Je spreekt een ervaren medewerker die je van passend advies voorziet door te bellen naar 06-42721983 of door een e-mail te sturen naar info@avconnected.nl.